Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Rikie Beekmans

“Na jarenlang ervaring in de lichamelijke- en psychische gezondheidszorg, besloot ik de Natuurgeneeskundige praktijk waarin ik in eerste instantie alleen familie en vrienden behandelde, te professionaliseren. Mijn grootste wens is niet alleen mensen van hun klachten af te helpen, maar deze juist vóór te zijn. Preventief werken zodat je niet ziek hoeft te worden.

Ik heb de HBO opleiding Reflexzonetherapie afgerond en een cursus Bioresonantie gevolgd. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Colonhydrotherapie, aanvullende Darmtherapie. Gezonde voeding is altijd de basis. Dat heb ik van huis uit meegekregen. Mijn vader zocht zijn medicijnen al in het veld. Bij de Orthomoleculaire therapie is voeding het medicijn.” Voor meer informatie zie Behandelingen.

“Tenslotte vind ik het belangrijk dat alles goed onderbouwd is. Meten is weten. Daarom combineer ik de Natuurgeneeskunde met wetenschappelijk onderzoek. In samenwerking met ziekenhuis Bernhoven en andere laboratoria, ga ik bij mijn aanpak uit van bloedonderzoek, ontlasting en speeksel.

Ik handel vanuit een holistische visie; behandel geen symptomen maar kijk naar de hele mens. Het doel is altijd het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest te activeren. Advies op maat, want elk mens is anders. Ik behaal goede resultaten op uiteenlopende gebieden, van een eenvoudige verkoudheid tot gecompliceerdere gezondheidsklachten.”

Mag ik samen met u het pad naar gezondheid bewandelen? Bel of mail me: 06-17684672 / info@praktijk-ajna.nl.

U kunt ook contact met me opnemen via mijn contactpagina.

© 2019 - 2024 praktijk-ajna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel