Wat is reflexzonetherapie?

Reflexzonetherapie is een behandel- en massagetherapie die meestal op de voeten, maar soms ook op de handen wordt uitgevoerd. Uitgangspunt hierbij is dat o.a. op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam. Door deze te masseren ontstaat er een betere doorbloeding en energiedoorstroming in het lichaam. Eventuele blokkades of verstoringen worden opgeheven zodat het lichaam weer in balans komt. Met deze natuurlijke behandelwijze activeren ik het zelfherstellend vermogen van uw lichaam.

Waarvoor en voor wie?

Met (voet)reflexologie worden goede resultaten bereikt op het gebied van lichamelijke en psychische klachten. Het bevordert op effectieve wijze gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexzonetherapie kan onder andere worden toegepast om spanningen te reguleren, pijnklachten te verminderen, de hormoonbalans te herstellen of het immuunsysteem te versterken. Het heeft een zuiverende werking en kan helpen om vastzittende emoties (weer) te laten stromen.

Iedereen kan reflexzonetherapie ontvangen. Ook baby’s en kleuters zijn er heel ontvankelijk voor. Het zijn prettige behandelingen die niet alleen helend maar ook nog eens heel ontspannend zijn.

© 2019 - 2024 praktijk-ajna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel