Darmtherapie

In samenwerking met Ziekenhuis Bernhoven en andere laboratoria laat ik bloed, speeksel, ontlasting en urine testen om tot een juiste diagnose te komen van uw gezondheidsprobleem. Aan de hand daarvan wordt het behandelplan opgesteld voor een effectieve aanpak.

In een ontlastingsonderzoek wordt uw darmflora onder de loep genomen. In de darmen huizen miljoenen bacteriën. Deze hebben meer taken dan alleen ons voedsel te verteren en uit te scheiden. Wat veel mensen niet weten is dat in onze darmen continue processen plaatsvinden die zorgen voor een optimale weerstand. Een groot deel van ons welbevinden wordt in onze darmen bepaald. Daarom is de darm zo belangrijk!

Waarvoor en voor wie?

Het is goed om uw ontlasting eens te laten onderzoeken als u last heeft van primaire darmklachten zoals diarree of verstopping, chronische buikpijn of voedselovergevoeligheid bijvoorbeeld. Maar ook bij zogenaamde secundaire klachten heeft een darmflora-analyse zeker nut. Denk aan huidklachten, hormonale verstoringen of vermoeidheid. Komt dit u bekend voor of heeft u andere klachten zoals reuma, allergieën, depressiviteit of een onwelriekende adem? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2019 - 2024 praktijk-ajna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel