India komt naar Nederland

Samen met dr. Shubhangee en een kundig team van behandelaars word je ondergedompeld in de authentieke  Pancha Karma in Nederland. Dr. Shubhangee is universitair opgeleid Ayurvedisch arts met jarenlange ervaring.

Pancha-Karma is de term uit Ayurveda voor een een intensieve reiniging van lichaam en geest. Of je nu gezond bent of klachten hebt. Voor iedereen is dit de ultieme kuur. Je voelt je als herboren als je terugkomt, maanden erna voel je nog de prana door je lichaam stromen. Dat betekent dat je je vitaal, energiek en blij voelt. Het is echt een verjongingskuur.

Voorafgaand krijg je een consult met dr. Shubhangee en mij (het kan dus ook in het Nederlands). Daarna krijg je een volledig uitgewerkt programma om thuis af te bouwen van belastende voeding.

De kuur is van 8 t/m 18 november 2024, we verblijven van 11 t/m 15 november bij De Lummel in Langenboom. Dit is een groepslocatie bij het prachtige Natuurgebied De Kuilen. Hier kun je mooie wandelingen maken. Van 8 tot 11 november starten we al wel de behandelingen en ga je naar huis of wanneer dat niet mogelijk is, verblijf je in een B&B. Vanaf 15 november ga je naar huis maar krijg je nog een programma mee om je voeding op te bouwen.

Het programma bestaat uit:

 1. Een week voor de start heb je een WhatsApp/Zoom consult met dr. Shubhangee en mij.
 2. Het complete afbouwprogramma voor 3 dagen
 3. Het 10-dagen programma bestaat uit:
 4. Dag 1;
 5. Uitleg over het programma
 6. consult met dr. Shubhangee
 7. Dag 1 t/m 6; 3 tot 5  Ayurvedische behandelingen
 8. Dag 7; d.m.v. een kruidendrank wordt stoelgang geactiveerd. Dit is om alle toxines te verwijderen
 9.  Alle dagen:
 10. Warme vegetarische maaltijden
 11. 3-5 behandelingen zoals:
 12. massage
 13. swedana
 14. shirodhara
 15. netradhara
 16. pinda sweda
 17. dagelijkse follow up met dr. Shubhangee
 18. uitleg over Ayurveda
 19. Yoga en of meditatie
 20.  Na de 7 dagen
 21. Compleet opbouwprogramma
 22. Follow up op dag 8 of 9 via email/WhatsApp/Zoom
 23. Follow up na 2 weken

Dit programma is inclusief alle biologische maaltijden bereid door een Ayurvedische kok, alle supplementen die in deze 7 dagen nodig zijn, alle oliën etc. die nodig zijn voor de behandelingen.

Exclusief  B&B en supplementen die je geadviseerd worden voor na deze kuur. Je kunt behandelingen na deze kuur bijboeken.

Prijs: voor het complete programma incl. afbouwdagen, opbouwdagen en 7 dagen intern bij De Lummel, dagelijkse behandelingen, maaltijden en alle supplementen en complete begeleiding: € 1995,00. Deze prijs is excl. B&B voor het geval je die nodig hebt van 8 t/m 10 november 2024. Neem voor meer informatie contact met me op.

 

© 2019 - 2024 praktijk-ajna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel