Wat is Colonhydrotherapie?

Tijdens een Colonhydrotherapie behandeling wordt de hele dikke darm gereinigd met gezuiverd water op lichaamstemperatuur. Dit gebeurt met een apparaat dat het water tegelijkertijd aan- en afvoert. Door het naar binnen laten lopen van een kleine hoeveelheid water in de dikke darm, wordt het achtergebleven vuil aan de darmwand zacht gemaakt en worden de afvalstoffen losgeweekt en afgevoerd.

Ik werk met een veilige en effectieve reinigingsmethode via een gesloten systeem waardoor geen onaangename geuren vrij komen.

Waarvoor en voor wie?

Een groot deel van je weerstand wordt in je darmen bepaald. Een verstoorde darmfunctie kan de oorzaak van veel gezondheidsproblemen zijn. Als de darmen schoon zijn is dat preventie voor allerlei ziekten. Daarom heeft deze therapie een positieve fysieke invloed op de gezondheid. Maar in de darm worden ook emoties opgeslagen. Door deze meteen “af te voeren” komt u tevens innerlijk en emotioneel tot rust. In principe kan iedereen de behandeling ondergaan met als resultaat dat u met een licht en opgeruimd gevoel naar huis gaat.

In combinatie met goede voeding, vochtinname en voldoende lichaamsbeweging heeft deze therapie het beste effect. Ik geef u graag advies!

© 2019 - 2024 praktijk-ajna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel