HCK® Microvoedingsstoffen op maat

Wat zijn microvoedingsstoffen op maat?

De HCK® (de afkorting van Hydro Cell Key) microvoedingsstoffen worden individueel en op uw behoefte of tekorten op recept en op maat samengesteld. De hoogwaardige voedingsstoffen bestaande uit o.a. vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren, plantextracten en bio-flavonoïden zijn in granulaatvorm en worden gereguleerd en vertraagd afgegeven en door het lichaam opgenomen. Een optimale biobeschikbaarheid is gegarandeerd. Een op maat samengesteld recept microvoedingsstoffen kan op verschillende manieren worden verkregen.

Microvoedingsstoffen worden breed ingezet om de algehele gezondheid en gesteldheid te verbeteren. Naar aanleiding van een uitgebreide analyse wordt het programma op maat samengesteld en worden de voedingsstoffen ingezet waar het lichaam behoefte aan heeft.

HCK® microvoedingsstoffen zijn kwalitatief hoogwaardige vitamines, mineralen, sporenelementen, en bioflavonoiden in granulaatvorm. Er zijn meer dan 60 verschillende (natuurlijke) ingrediënten beschikbaar.

In tegenstelling tot andere vitaminepreparaten is bij HCK® een bepaalde verteringsenergie nodig, zoals bijvoorbeeld ook bij groente en fruit het geval is, om de micro voedingsstoffen beschikbaar te maken. Dit zorgt voor een natuurlijke en optimale resorptie in de dunne darm.
HCK® microvoedingsstoffen vormen de basis van elk persoonlijk samengesteld HCK Recept en zijn daarnaast deels ook verwerkt in de gestandaardiseerde Provisan® producten.
HCK® Microvoedingsstoffen worden geproduceerd en samengesteld in Zwitserland.

HCK® microvoedingsstoffen op maat bestellen

De HCK® microvoedingsstoffen op maat zijn uniek in de wereld. Als geen ander zijn wij in staat om speciaal op uw situatie en behoefte vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren etc. samen te stellen en onder uniek recept nummer voor te bereiden. Geen losse potjes en pillen, maar alles wat u nodig heeft op één eetlepel!

Voor het aanvragen van een recept op maat dient u ons speciale vragenformulier volledig en correct in te vullen tijdens een intake in de praktijk. U ontvangt daarna binnen enkele dagen het geheel geïndividualiseerde recept vrijblijvend in huis.

Individueel samengestelde HCK® recepten op maat zijn mogelijk vanaf Euro 2,50 per dag. Omdat recepten individueel worden bereid in Zwitserland dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 1-2 weken. Het her-reguleren van uw stofwisseling is een proces dat tenminste vier maanden in beslag neemt. Individueel samengestelde recepten zijn minimaal voor 60 dagen.

© 2019 - 2024 praktijk-ajna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel